Behandelingen

Holistische massage

Tijdens de intake vormen we een holistisch beeld van hoe het met jou gaat. Holistisch betekent verder kijken dan alleen de lichamelijke klacht. Hoe sta je in je leven? Wat zijn je
patronen? Waar loop je tegenaan? Vervolgens gaan we na laag voor laag en stap voor stap op zoek naar wat jouw lichaam je te
vertellen heeft. Dit doe ik door gebruik te maken van westerse en oosterse massagetechnieken. Pulsing, stretching en diepe bindweefselmassage. Ook zal ik je regelmatig vragen stellen en uitnodigen om je emoties te doorvoelen. De massage eindigt
altijd in stilte en ontspanning waarin vaak nog mooie inzichten tevoorschijn komen en waarbij de energie in je lichaam weer goed verdeeld wordt.

  • 75-90 minuten: 85 euro

Ontspanningsmassage

Heb je behoefte aan een ontspannen massage maar wel door een masseur die er echt bij is met haar aandacht? Dan kun je daar ook bij mij voor terecht. De massage is zo opgebouwd dat je een diepe ontspanning bereikt. Je kunt kiezen uit:

  • Ontspanningsmassage: 30 minuten: 35 euro
  • Ontspanningsmassage 45 minuten 45 euro
  • Ontspanningsmassage: 60 minuten: 55 euro

Anti stress massage

Deze massage is vooral gericht op plekken waar spanning, stress en vermoeidheid voelbaar zijn: Rondom het hoofd, de nek, schouders en rug. Het is een wat diepere massage. Wil je werken aan de oorzaak van de stress en vermoeidheid, dan zou je ook een holistische massage kunnen boeken.

  • Anti stress massage 30 minuten: 35 euro
  • Anti stress massage 45 minuten: 45 euro
  • Anti stress massage 60 minuten: 55 euro

Zwangerschapsmassage

Als je zwanger bent mag je jezelf zeker regelmatig laten verwennen met een ontspannende massage. Bij deze massage lig je grotendeels op je zij en wordt op deze manier het hele lichaam behalve de buik zachtjes en met druk naar beneden gemasseerd. Dit zorgt ervoor dat vocht afgevoerd wordt en dat jij en je kindje heerlijk kunnen ontspannen. Het vermindert stress en helpt bij rug en bekkenpijn.

  • Zwangerschapsmassage 45 minuten: 45 euro

Reiki

Een Reiki behandeling werkt heerlijk ontspannend en ondersteunt het zelf genezend vermogen van het lichaam. Je houdt je kleding aan, er staat een meditatief muziekje op en uit de diffuser komt de geur van een etherische olie die op dat moment past bij jou. Door middel van handopleggingen gaat de reiki-energie stromen en met de extra energie die dan vrijkomt wordt je lichaam ondersteund om zichzelf te helen.

  • 45 minuten: 35 euro
  • 60 minuten: 45 euro

Sommige behandelingen zijn ook te combineren. Vraag naar de mogelijkheden.