Holistische massage

Het klinkt heel simpel. Laat je emoties toe, doorvoel ze en integreer ze. Zijn dan al je problemen opgelost? Nee, maar je zult versteld staan wat het met je doet als je echt gaat leren voelen. Dus zakken uit je hoofd naar je lichaam. Als je alles wat in het lichaam opgeslagen ligt durft aan te kijken – ik help je daarbij – en alles wat erbij komt aan emoties, gedachten, herinneringen en overtuigingen kunt toelaten, kun je weer “heel” worden. Het zal je steeds een stap dichterbij brengen bij wie jij werkelijk bent. Meer ontspannen door het leven gaan, met meer vertrouwen en dan vooral vertrouwen in jezelf. En ook niet onbelangrijk, je lichaam zal soepeler en gezonder aanvoelen!

Als je bij mij een afspraak maakt voor een holistische massage, zal de eerste afspraak wat langer duren omdat we een uitgebreid intakegesprek doen vooraf. Meestal zo’n 90 minuten. Tijdens zo’n eerste holistische massage maak je kennis met mijn manier van werken, maak je contact met je lichaam en de spanningsplek(ken) evenals de emotionele en mentale lagen. Na afloop van de massage
hebben we een kort evaluatiegesprek waarbij we bespreken hoe de massage ervaren is en het aantal vervolgsessies (meestal 3-5 in totaal) worden besproken en het liefst meteen ingepland zodat je ook een stok achter de deur hebt om echt aan jezelf te werken.
De vervolgafspraken duren gemiddeld 75 minuten.